Boek: Zinvol ouder worden

In het najaar van 2006 is verschenen bij uitgeverij Altamira: 'Zinvol ouder worden', door Marijke Kuyper en Karol van Bastelaar.

Klik voor bestelinformatie.

Nieuwe mogelijkheden na je vijftigste!
Als je ouder wordt, verandert je leven en dat kan ingrijpend zijn. Je lichamelijke mogelijkheden nemen af, de kinderen zijn uit huis, je werkt niet meer of zult binnenkort stoppen en je vraagt je af 'of dit nu alles was'.

Juist dàn kan je geestelijk leven zich verdiepen en verrijken. Je gaat je meer bezig houden met de zin van je leven en de vraag 'Hoe kan ik deze fase van mijn leven zo zinvol en plezierig mogelijk maken?' komt regelmatig in je op.
Dit boek wijst je de weg naar een nieuwe zingeving.

Iedereen heeft een unieke kwaliteit, een Gave die zich in de wereld wil manifesteren. Vaak heeft die door werk en/of gezin geen kans gehad. Bovendien heb je, vooral in je jeugd, een aantal gedrags- en denkpatronen ontwikkeld die je verhinderden je helemaal te ontplooien, te zijn wie je bedoeld bent te zijn.

Zinvol ouder worden laat je je Gave ontdekken en die belemmerende patronen opsporen en overwinnen. Zodat je nu het leven kunt gaan leiden dat je eigenlijk graag zou willen.
Het boek is een helder geschreven handleiding voor een zingevingsmethode die zijn waarde heeft bewezen in een praktijk van vele jaren.

Zinvol ouder worden is niet meer in de boekhandel verkrijgbaar, maar wel te bestellen bij de auteurs. Klik hier om een bericht te sturen, en u ontvangt het boek per post.